Voor de rustzoekers ligt iets lager op de heuvel van Domaine Formidable ook nog een kleine gemoedelijke vakantiewoning. Gîte Agréable ligt heerlijk vrij in het bos direct tegen de grens van het naturistenterrein Val Drôme Soleil.

Gîte Agréable heeft twee grote zonnige terrassen met ligbedden, stoelen en een buitentafel met een grote parasol. Door het bos vindt u er ook voldoende schaduw. Net als de villa heeft de gîte een hoge mate van privacy door de afgelegen ligging. Als u het naturisme omarmd, kunt u via een bospad de camping met al zijn voorzieningen bereiken.

 

De Gîte heeft een knusse woonkamer met een moderne open keuken en een ruime slaapkamer met een groot tweepersoonsbed. Voor de kleintjes, waar een groot mensenbed te ruim voor is, zetten we graag een kinderbedje neer.

In de woonkamer staat een bedbank, stoel en een eetkamertafel met vier stoelen. Ook kastruimte is er voldoende. Verder is er een badkamer met douche en toilet. De Gîte beschikt over internet en is voorzien van een airco en televisie. De uit steen opgetrokken Gîte heeft een prachtig houten terras, een eigen oprit en parkeerplaats direct bij het huis. Vanaf de terrassen kijkt u op het glooiend landschap met bos en wilde bloemen.

Gîte Agréable is geschikt voor 2 tot 3 personen. Bij de gîte is eventueel nog een tent te plaatsen. Door het geaccidenteerde terrein rond de gîte is het minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Voor onze gasten hebben wij in Gîte Agréable een informatiemap liggen. Hierin staat, naast praktische informatie over het verblijf in de Gîte, allerlei toeristische informatie over mogelijke uitstapjes en activiteiten in de directe- en wijdere omgeving. Ook vindt u er een overzicht van restaurants, supermarkten en belangrijke adressen.