Vakantiehuis Gîte Agréable

Aantal personen: 2-3, Slaapkamers: 1

Voor de rustzoekers ligt iets lager op de heuvel van Domaine Formidable ook nog een kleine gemoedelijke vakantiewoning. Gîte Agréable ligt heerlijk vrij in het bos direct tegen de grens van het naturistenterrein Val Drôme Soleil.

Gîte Agréable heeft twee grote zonnige terrassen met ligbedden, stoelen en een buitentafel met een grote parasol. Door het bos vindt u er ook voldoende schaduw. Net als de villa heeft de gîte een hoge mate van privacy door de afgelegen ligging. Als u het naturisme omarmd, kunt u via een bospad de camping met al zijn voorzieningen bereiken.

Prijzen 2019

Laagseizoen
jan/febr/mrt//nov/dec
€ 434
Middenseizoen
april/mei/jun/sept/okt
€ 609
Hoogseizoen
jul/aug
€ 693
Verplichte eindschoonmaak € 40
 • De bovenstaande prijzen zijn inclusief het verbruik van water, elektriciteit en gas en het gebruik van internet.
 • Voor de maanden november t/m februari is er een toeslag voor verwarming van € 25,00 per week.
 • Bovenstaande prijzen zijn per week. De week loopt van zaterdag tot zaterdag.
 • De minimale huurperiode is één week.

Extra’s

Prijzen zijn exclusief lakenset. Deze kunt u huren voor €7,50 per persoon.
Het lakenpakket (per bed) bestaat uit 1 eenpersoons dekbedhoes, onderlaken en 1 sloop. Kussens en dekbed zijn vanzelfsprekend aanwezig.

Op aanvraag is een kinderbedje bij te plaatsen.

De Gîte heeft een knusse woonkamer met een moderne open keuken en een ruime slaapkamer met een groot tweepersoonsbed (180×200). De bedden zijn voorzien van een hoofdkussen en een dekbed. Lakens en overtrekken kunt u zelf meenemen of u kunt een lakenpakket (zie tarieven) bij ons huren. Er is voldoende bergruimte voor kleding.Voor de kleintjes, waar een groot mensenbed te ruim voor is, zetten we graag een kinderbedje neer.

In de woonkamer staat een bedbank, stoel en een eetkamertafel met vier stoelen. Ook kastruimte is er voldoende. Verder is er een vernieuwde moderne badkamer met inloop douche, badmeubel en toilet. De Gîte beschikt over gratis wifi en is voorzien van een airco en televisie met Nederlandse zenders. De uit steen opgetrokken Gîte heeft een prachtig houten terras, een eigen oprit en parkeerplaats direct bij het huis. Vanaf de terrassen kijkt u op het glooiend landschap met bos en wilde bloemen.

Gîte Agréable is geschikt voor 2 tot 3 personen. Bij de gîte is eventueel nog een tent te plaatsen. Door het geaccidenteerde terrein rond de gîte is het minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Voor onze gasten hebben wij in Gîte Agréable een informatiemap liggen. Hierin staat, naast praktische informatie over het verblijf in de Gîte, allerlei toeristische informatie over mogelijke uitstapjes en activiteiten in de directe- en wijdere omgeving. Ook vindt u er een overzicht van restaurants, supermarkten en belangrijke adressen.

 • De reservering wordt omgezet in een definitieve boeking na ontvangst van 40% aanbetaling;
 • Het restant van de huursom (60%) moet uiterlijk 6 weken voor de aankomstdatum voldaan zijn;
 • Bij boeking binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode is het totaalbedrag in één keer verschuldigd;
 • Annulering is voor rekening van de huurder. Bij annulering tot 6 weken voor de aankomstdatum wordt 20% van de huursom als kosten berekend. Bij annulering binnen 6 weken voor aankomst volgt geen restitutie. Indien de villa of gîte na annulering deels of volledig door ons kan worden verhuurd, volgt alsnog restitutie;
 • De minimale huurperiode is één week. De villa en gîte zijn beschikbaar op zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur en dient op de dag van vertrek (zaterdag) om 10.00 uur verlaten te worden. Er vindt geen restitutie plaats ingeval van eerder vertrek;
 • Huisdieren zijn niet toegestaan;
 • Roken is in de Villa en de Gite niet toegestaan. Als u buiten rookt, pas in de zomer op voor het verhoogde brandgevaar.
 • Er kan een borgsom worden gevraagd voor de Villa en Gîte. In alle gevallen is de huurder verplicht aangedane schade te vergoeden;
 • De huurder is volledig aansprakelijk voor de door hem of zijn reisgenoten veroorzaakte schade aan de woning, de inboedel en het terrein. De verhuurder aanvaart geen aansprakelijkheid voor verlies, diefstal, schade of letsel op welke manier die ook is ontstaan;

U reserveert het aantal overnachtingen. Ga in de kalender naar de gewenste maand en kies de zaterdag van aankomst door er op te klikken; selecteer nu de vrijdag voor vertrek door er op te klikken.

 • Kies vervolgens de eventuele bij te boeken extra’s.
 • Vul je gegevens in en verstuur de reservering. *
 • De reservering wordt per e-mail bevestigd.

Enkel te reserveren van zaterdag t/m vrijdag. Beschikbaar zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur. Vertrek zaterdagochtend vóór 10.00 uur.

Invoervelden met * zijn verplichte velden

Als het reserveren problemen oplevert, neem dan even contact met ons op.

There are no services available for the period you selected.
You must select at least two days
Selecteer tenminste [min] dagen
You must select more than [max] days
You must select at least [min] hour
You must select more than [max] hour
<2021> Oktober
Zaterdag
Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Sep 25
Sep 26
Sep 27
Sep 28
Sep 29
Sep 30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Nov 1
Nov 2
Nov 3
Nov 4
Nov 5
-beschikbaar
-Bezet
-Niet beschikbaar

Extra's

Reservering

Selecteer de dagen in de kalender.
*